Legyen az, aki lehetne: egészséges, szép, kiegyensúlyozott és életerős!

 

 

kiegyensúlyozott 911ab

 

 Az a szervezet mely belülről megfelelően táplált, szellemileg friss, energiával teli, valóban szépséget sugároz, azt, hogy az egyén összességében rendben van. 

 A jó egészség nem csak arról szól, hogy nem vagyunk betegek, hanem inkább a jó közérzetről, teljes fizikai, mentális és spirituális állapotról, aktív és tartalmas életről. 

Mit jelent ez a belső szépség?

Elsősorban egy jó anyagcserét valamint tápanyagokkal feltöltött szervezetet.

 

 

 

Hogyan támogatja az Ön szervezetét a Natura6? 

 

üTámogatja a testsúly optimalizálást: Az optimális testsúly az, amennyivel valóban képes együtt élni, amellyel együtt jól érzi magát. Hogy milyen módon érheti ezt el?

Talán elege van a hamis ígéretekből, melyek napok alatti csodával kecsegtetik Önt.

A túlsúlyra sem napok alatt teszünk szert, hogyan várhatnánk el a szervezetünktől, hogy problémamentesen szabadítson meg tőle? Mégis szükségünk van nem csak a jobb megjelenés miatt, hanem hogy egy sor egészségügyi problémát megelőzzünk.

A Natura6 táplálék összetevőinek köszönhetően, csökkenhet az éhségérzete, teltségérzetet kelt, mely egy fogyókúra, diéta során egy nagyon fontos tényező. Másrészt pótolhatja azon tápanyagokat, melyek a fogyókúra, diéta során kimaradnak az étrendjéből.

 

üMéregtelenít: A Natura6 rost tartalmának köszönhetően lehetővé teszi a bélrendszerben lerakódott salakanyagok, mérgező anyagok távozását. Ennek következtében a szervezet nem csupán megkönnyebbül, hogy nem kell tovább cipelni a szervezete számára káros, megterhelő, használhatatlan anyagokat. Rendezi a székletet, puffadás gátló.  Egyben lehetőség nyit a szervezet számára, a táplálékok útján bevitt tápanyagok hatékonyabban, könnyebben hasznosuljanak.

 

üLúgosít: az elsavasodott szervezet kellemetlen jelzéseket küld számunkra: gyomorégés, fáradékonyság, levertség, energiahiány, vírusok, baktériumok 'támadása'. Lúgosítás folyamatában helyreáll a szervezet optimális pH értéke, visszaáll az optimális sav- bázis egyensúly.

 

üTápanyagokkal tölt fel: szervezetünknek folyamatosan szüksége van tápanyagokra, az egészségünk megőrzéséért, szervezetünk fejlődéséért, a jó közérzet megtartásáért, a lelki és szellemi frissesség meglétéért. A szervezetünk nem képes minden tápanyag előállítására, ezért az esszenciális tápanyagokat a mindennapi táplálékainkból szükséges fedeznünk. A Natura6 a tápanyagok széles skáláját tartalmazza, mellyel pótolhatja a táplálékaiból hiányzó tápanyagokat. 100%-ban természetes táplálék, nem tartalmaz semminemű vegyi- vagy adalékanyagot.

 

üTámogatja az immunrendszert: Az immunrendszer védi meg Önt a betegségekkel és fertőzésekkel szemben, a kórokozók és tumor sejtek felismerésével. Az immunrendszer tartja a testet egészségesnek és a betegség-mentesnek. A Natura6 jótékonyan hat a hiánybetegségek megelőzésében, elősegíti a tápanyagok hatékony felszívódását, javítja a szervezet ellenálló képességét, természetes módon erősíti az immunrendszert. Immunrendszerünk csak azután erősödik miután szervezetünk fontos szervei már kellő ellátásban részesültek. Ezért Természetes védekezőképességünk nagymértékben javítható, ha az étrendünkben bőven szerepelnek vitaminok, ásványi sók, valamint antioxidánsok.

 

üA Natura 6 természetes táplálék, vegyi-, adalékanyagmentes,mellyel természetesen megújulhat.

 

 

A megfelelő tápanyagokkal gondoskodunk az:

 

©   optimális testsúlyról: rostok , B12-vitamin , tirozin

©   szép hajról és a körmökről : metionin , cisztein , arginin , Cu , Zn , Fe , B1-vitamin , B6-vitamin

©   szép bőrről és a szemek egészségéről : glicin , szerin , Se, B2-vitamin , A-vitamin , E-vitamin

©   erős csontokról és fogakról : lizin , treonin , hisztidin , glutamin , Ca , P , Mn , Mg , A-vitamin

©   jó vérről: izoleucin , leucin , hisztidin , arginin , alanin, Mg, Mn, Fe , Cu, B3-vitamin , B6-vitamin, B12-vitamin

©   erős szívről : arginin , Ca , K , Mg , Se , B1-vitamin

©   erős idegekről : fenilalanin , treonin , alanin, aszparagin , K , Mg , Mn , B1-vitamin , B3-vitamin, B12-vitamin

©   hormonok szabályozásáról : leucin, lizin, B6-vitamin

©   energia termelésről: alanin, szénhidrátok, B2-vitamin, B6-vitamin

©   örömteli elméről: metionin, fenil-alanin, triptofán, tirozin

  

Igen, szükségünk van mindezen tápanyagokra, de a lista korántsem teljes. Szükségünk van ezek elérésében a kiegyensúlyozott táplálkozásra.A Natura6 táplálékban a fenti aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, rostok megtalálhatóak.

 

A Natura6 minden korosztály számára fogyasztható.

 

 A Natura6 100%-ban természetes táplálék, nem tartalmaz semmiféle vegyi- vagy adalékanyagot.

 

A testsúly optimalizálásán keresztül, helyreállíthatja a szervezet egészségét, amivel csökkenthető a betegségek rizikója.

A Natura6 tartalmazza az összes életfontosságú tápanyagot és biokatalizátorként működik az elfogyasztott élelmiszerek vonatkozásában.

Az élettelen, haszontalan táplálékokat revitalizálja és az emésztést gátló anyagokat inaktiválja. Elősegíti a szervezet normális működését, azaz az emésztést javítja. Rendezi a székletet, puffadás gátló, jótékonyan hat a hiánybetegségek megelőzésében, elősegíti a tápanyagok hatékony felszívódását, javítja a szervezet ellenálló képességét, természetes módon erősíti az immunrendszert.

 

A tápanyagok széles skáláját tartalmazza, mellyel természetesen megújulhat.

 

 natura6szerkesztett200g 0938a  natura6szerkesztett400g 02fa3  natura6szerkesztett4000g2x 6636e