H 61962

 

 Hogyan válik a jó emésztés rossz emésztéssé?

 

 

 

Sajnos,szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy a táplálékból vagy környezetszennyezésből származó méreganyagok, terhelik a májunkat, vesénket, beleinket. A szervezetünkben évente pár kilógrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel, tartósított élelmiszereinkből, rovarirtókkal kezelt növényeinkből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkből.

Ezek a méreganyagok rendkívüli mértékben megnehezítik szervezetünk működését.

A szervezet saját öntisztító folyamatai már nem tudják azt a munkát elvégezni, amire eredetileg „tervezve“ lettek, ezért alkalmanként szükségünk van méregtelenítésre, kíméletes módon, természetesen.

 

 Ha elősegítjük a mérgek távozását a szervezetünkből, valódi megkönnyebbüléshez juthatunk.

 

megtisztulás-kívül 934x1017 d0673

 

Testünk képes a megtisztulásra, különösen, ha ebben a segítségére sietünk. 

Naponta megtisztítjuk magunk kívülről, mert érezzük, hogy a napi megpróbáltatások után szükségünk van a felfrissülésre, Arra, hogy tisztának érezzük magunk.

A belső megtisztulásával, a toxikus anyagok kiürítésével, a salakanyagok gyorsabb távozásáról, a tápanyagok optimális felszívódásáról ki gondoskodik?

A belső tisztításra különösképp szükségünk van, a teljes szervezetünk frissességéért, az egészsége megőrzéséért, azokért az előnyökért melyeket csak a megtisztult szervezet képes naponta nyújtani: a szépséget, a jó közérzetet, a vitalitást.

Azt, hogy:  Jól érezzük magunk a bőrünkben.

A szervezet saját öntisztító folyamatai már nem tudják azt a munkát elvégezni, amire eredetileg „tervezve“ lettek, ezért alkalmanként szükségünk van méregtelenítésre, kíméletes módon, természetesen.

 

 

 Hogyan segíthet a Natura6 a méregtelenítésben?

 

 

A Natura6 rostokban gazdag. A rostok elősegítik a jó bélműködést, rövidítik a tranzitidőt a vastagbélben. Nagy vízfelvevő és vízmegkötő képességük révén növelik a széklet tömegét, lágyabbá és könnyebben üríthetővé teszik, gyorsítják a salakanyag áthaladását a bélrendszerben, ezáltal megakadályozzák a székrekedés kialakulását és csökkentik a vastagbélbetegségek kialakulásának kockázatát. Tehát a rostokban gazdag táplálék elősegíti a jó emésztést, elősegíti a toxikus anyagok, salakanyagok távozását a szervezetből. Az emésztés és tápanyagok felszívódásának optimális egyensúlyának fenntartásával valamint a toxikus anyagok eltávolításának eredményeképp a szervezet megújul, folyamatosan tiszta lesz, friss tápanyagokkal táplált és ez által egészséges lesz.

A Natura6 természetes módon támogatja a bélrendszer megtisztulását, lehetővé téve a tápanyagok jobb felszívódását, javítva és védve a szervezet sejtjeit. Másrészt a Natura6 tápanyagokban is gazdag (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak), melyekkel természetesen megújulhat.

 

 Emésztés:

 

 

A megfelelő emésztés és a rendszeres méregtelenítés elengedhetetlen kulcseleme az egészséges szervezetnek. Az emésztés az a folyamat, melynek során az élelmiszerek tápanyagai lebomlanak, bekerülnek a véráramba, és felhasználásra kerülnek a szervezet által, táplálva, javítva és védve a szervezet sejtjeit. 

gyomor1 8e932

Amikor az emésztés gyenge, nem megfelelő módon működik, a szervezetben felhalmozódnak a toxikus anyagok, salakanyagok  és a szervek működése lelassul. A megkárosodott, lelassult emésztés az elején egy sor problémát, végső soron pedig krónikus betegségeket eredményez.

Az emésztésünket a mindennapi életvitelünk is befolyásolja, mint például a: stressz, a nem megfelelő élelmiszerek fogyasztása,  a nem megfelelő rágás, vagy akár a túlevés.

Egészségesen élni nem mindig könnyű, különösen a mai világban.

Az állandó emésztési problémák jelentkezése nem csupán a gyomorégésben nyilvánulhatnak meg, okai lehetnek más, komolyabb betegségeknek is.

A legbölcsebb dolog az, hogy javítsa az emésztését, mielőtt rosszabb lesz vagy előzze meg, mielőtt komolyabb problémák merülnének fel a rossz emésztés miatt.

 

 Méregtelenítés:

 

 

Bélrendszerünk állapota azt jelképezi, hogyan áramlik bennünk az élet.

A szervezet saját öntisztító folyamatai már nem tudják azt a munkát elvégezni, amire eredetileg „tervezve“ lettek. A méregtelenítés egy folyamat, amely a szervezetben található toxinok és mérgek eltávolítását célozza meg.

Méregtelenítés az emésztés ellentétes folyamata - amely magában foglalja celluláris hulladékok, veszélyes, vagy rákkeltő anyagok eltávolítását a különböző méregtelenítő csatornákon keresztül, mint például a máj, vesék, vastagbél és bőr. Az emésztés és tápanyagok felszívódásának optimális egyensúlyának fenntartásával valamint a toxikus anyagok eltávolításának eredményeképp a szervezet megújul, folyamatosan tiszta lesz, friss tápanyagokkal táplált és ez által egészséges lesz.

víz-tápanyag 1400x934 0052e

 

Próbáljuk megválogatni lehetőségünk szerint mit, mikor és hogyan eszünk. Lényeges a kiegyensúlyozott táplálkozás, az egészség megőrzéséhez. Próbáljunk legalább némi rendszerességgel méregtelenítő kúrákat alkalmazni. Fontos, hogy méregtelenítéskor naponta legalább 2 liter folyadékot fogyasszunk.

 

Napjaink leggyakoribb problémája a túlzott kalória felvétel. Ez szinte azonnal túlsúlyt eredményez, amire válaszul a legtöbb ember fogyókúrázni kezd, ami sok esetben még nagyobb problémákat idéz elő. A táplálkozási tilalmak felállítása - ami a legtöbb fogyókúra alapját jelenti - nem visz közelebb a célhoz, nem leszünk tőle egészségesebbek, valamint az elhízást sem akadályozzák meg.

  

 

 Táplálkozásunk csak akkor lehet egészséges, ha tartalmazza mindazt, amire a szervezetnek szüksége van.

 

 

 

 Egy jó méregtelenítés után hatékonyabb lesz a táplálék feldolgozása, kiegyensúlyozottabb az anyagcseréje, erősebb az immunrendszere és javulni fognak szervezetének regenerációs folyamatai is.

 

  A Natura6 100%-ban természetes táplálék, nem tartalmaz semmiféle vegyi- vagy adalékanyagot.

A Natura6 tartalmazza az  életfontosságú tápanyagokat természetes módon.

Az élettelen, haszontalan táplálékok szervezetből való távozását elősegítheti. Elősegítheti a szervezet normális működését, azaz az emésztést javíthatja. Segítheti a székletet, puffadás gátló, jótékonyan hat a hiánybetegségek megelőzésében, elősegítheti a tápanyagok hatékony felszívódását, javíthatja a szervezet ellenálló képességét, természetes módon erősítheti az immunrendszert.

 

A tápanyagok széles skáláját tartalmazza, így természetesen megújulhat.

 natura6szerkesztett200g 0938a  natura6szerkesztett400g 02fa3  natura6szerkesztett4000g2x 6636e