K 96b39

 

 

Napjainkban egyre több orvos is elismeri, támogatja azt, a kutatók által már régen bebizonyított és alátámasztott tényt, miszerint testünk elsavasodása az oka betegségeink kialakulásának több mint 90%-ában.

 

 Miért lehet ez így?

 

 

 

A válasz egyszerű: az elsavasodott szervezet legyengül, az immunrendszer, a szervezet védekező mechanizmusa is meggyengül, fáradékonyabb lesz, hamarabb betegszik meg, a gyógyulás folyamata lassabb lesz, hiszen egy elsavasodott szervezetben a baktériumok , vírusok többsége gyorsabban szaporodik.

gyomorégés 1024x681 ca55b

A savas gyomor, a sav túltengés legelső jele lehet a gyomorégés, mely "csak" kellemetlen, de komolyabb következményei is lehetnek.

Ezért szükséges, minél hamarabb, a szervezet optimális sav-lúg (bázis) egyensúlyának biztosítása.

Sajnos a napjainkban fogyasztott táplálékok többsége savas, kevés vagy nem olyan minőségű lúgosító táplálékot fogyasztunk, mint amennyi szükséges lenne a szervezet optimális sav-lúg egyensúlyának biztosításához.

Az ideális arány:  80% lúgosító- 20 % savas ételek.

 

Ezek alapján láthatjuk, hogy szervezetünk belső harmóniájának, optimális működésének előfeltétele a kiegyensúlyozott sav-bázis (lúg) egyensúly.

 

ph skála ed38a

Valamint a fentiek alapján láthatjuk, hogy ha a savak és bázisok aránya nem megfelelő, akkor anyagcserénk sem működik megfelelően, és nem érezzük jól magunkat.

 Mi a lúgosítás?

 

 

A szervezet túlzott megterhelése által létrejött savasodás megszüntetése és helyreállítása. A lúgok a savakat közömbösítik, így egy semleges pH érték jön létre.

 

 Hogyan segíthet a Natura6 a lúgosításban?

 

 

A Natura6 természetes táplálék, mely rost, ásványi anyag tartalmának köszönhetően segíthet helyreállítani szervezete sav-bázis egyensúlyát. Rost tartalmának köszönhetően nem csak a méregtelenítésben segít, de a megbomlott sav-bázis optimális egyensúlyának helyreállításában is segíthet. A Natura6 természetesen, kíméletesen hat, nap-nap után segítve a szervezet optimális egyensúlyának helyreállítását, és mindeközben friss tápanyagokkal: vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal lát el, ezzel is hozzájárulva a szervezet természetes megújulásához.

 

Az elsavasodott szervezet jellemezői:

 

Ásványi anyagvesztés:

A szervezet a fogakból és a csontokból igyekszik ásványi anyagokat kivonni a savak semlegesítéséhez. Ennek következménye romló fogazat, és csontritkulás.

 

Lerakódások:

A savak salakanyagok, melyek a kötő- és zsírszövetekben rakódnak le. A szövetek oxigénellátottsága csökken, nem jutnak hozzá a tápanyagokhoz, és elhalnak. A sejtfalak megvastagodnak. és egyre áthatolhatatlanabbak lesznek, a bőr pedig elveszíti feszességét és rugalmasságát.

 

Immunitásvesztés:

A túlsavasodás megbénítja az immunrendszert. Rák, vagy más súlyos betegségek kialakulásakor a szervezet mindig savas!!

 

Korábbi életvitelünk során bélrendszerünkben pangó bélflóra, és különböző lerakódások alakulnak ki. Ezek az anyagok véletlenül nem fognak kiürülni a szervezetünkből. Ha nem takarítjuk ki bélrendszerünkből az ott pangó bélflórát, bélbolyhokat, akkor nem tudjuk beállítani sav-bázis egyensúlyunkat, és megerősíteni az immunrendszerünket.

 

 Első lépés tehát, a bélrendszerünk helyreállítása, és csak utána tudunk bármibe is belekezdeni.

 

A Natura6 100%-ban természetes táplálék, nem tartalmaz semmiféle vegyi- vagy adalékanyagot.

 

 

 

A tápanyagok széles skáláját tartalmazza, így természetesen megújulhat.

 natura6szerkesztett200g 0938a  natura6szerkesztett400g 02fa3  natura6szerkesztett4000g2x 6636e