Az emberi szervezet az emésztés és egyéb tevékenységei során, sajnos, méreganyagokat is felhalmoz a szervezetben, melyeket szerveink igyekeznek eltávolítani. Ha túl sokáig maradnak bennünk, kárt is okozhatnak. A méregtelenítés, a bélrendszer megtisztítási folyamata egyre nehezebbé, megterhelőbbé vált a mai ember számára, ezért néha segíteni kell, hogy ismét az optimális szintjén működjön.

A méregtelenítés 5 előnye:

 

1.       Segít a szervezetben felhalmozott felesleges súly eltávolításában. A súly eltávolításával könnyebbnek és aktívabbnak érzi majd magát. Csökken a levertség érzése.

2.       Növeli a szervezet energiaszintjét. Ismert, hogy a felhalmozódott méreganyagok a vérben és a más szervekben jelentősen lassítják az anyagcserét.  Amennyiben sikerül ezen nemkívánatos anyagokat eltávolítani, a test a legjobb formájába állítható vissza.

3.       Aktiválódik az immunrendszer. A szervezetben felhalmozódott toxikus anyagok az immunrendszer gyengülésében is megmutatkoznak. Amennyiben meggyengül az immunrendszer, hamarabb betegszünk meg. A méregtelenítés enyhülést adhat ilyen helyzetekben.

4.       Nő a koncentráció képesség. Sajnálatos módon a szervezetben lévő toxikus anyagok kihatnak a szellemi képességekre is, mint például a koncentráció. A méregtelenítés segít leküzdeni ezt a problémát. Orvosi kutatások bizonyítják, hogy az emberi elme akkor működik a legjobban, ha szervezet mentes a mérgező anyagoktól.

5.       Bőre világosabb lesz, tisztábbnak fog tűnni. A szervezetünkben jelenlévő méreganyagok bőrünkön is „meglátszanak”. A bőr fakó és élettelennek látszik. Bár kezeljük bőrünket krémekkel, mégis a legjobb dolog a méregtelenítés, annak ellenére, hogy tovább tart, viszont egészségesebb és hosszabb távon eredményesebb.