Minden vércsoportnak más-más igényei vannak, és ezek ismeretében nem csak a legjobb táplálékokat, hanem a szervezet számára a legjobb teákat is meghatározhatjuk.
Íme hogyan válassza ki a vércsoportjának megfelelő teát:

Sokan nem tudnak lefeküdni anélkül, hogy ne ennének valamit alvás előtt. Ezzel viszont óvatosnak kell lenni, hogy pihentető alvásban legyen része és ne ébredjen fel többször az éjszaka folyamán.
Ha mégis nehezen megy a lefekvés előtti evésről való leszokás, akkor mindenképp kerülje el az alábbi 4 típusú élelmiszer elfogyasztását:

Boldogabb akar lenni? A boldogság egy választás, melyet csak a boldog emberek teszik. Íme, 10 dolog, melyet a boldog emberek nem mondtak még el Önnek, vagyis 10 dolog, amiben a boldog emberek nem hisznek:

 

A gyümölcsök és zöldségek általában alig tartalmaznak zsírt, koleszterint vagy nátriumot, viszont tartalmaznak komplex szénhidrátokat, rostokat és tápanyagokat.
Legtöbbjük alacsony kalóriájú, és ellentétben a finomított cukrokkal, melyek hirtelen vércukorszint ingadozást okoznak, ők természetes cukrokat tartalmaznak. A különböző színek jelzik a különböző tápanyag profilokat, ezért jó, ha minden nap választ egy keveset mindegyik színből, hogy minél több tápanyaghoz jusson.

A New York Times riportere Benedict Carey úgy említi a könnyeket, mint "érzelmi izzadás". A sírás egy természetes reakció- a test, a szellem és a lélek együttes válasza valamire, amikor a szavak már nem elég kifejezőek. Bár általában bánatunkban, bajunkban sírunk, mégis jobb kiadni magunkból, és nézzük a jó oldalát:

Íme, 7 tény, hogy a sírás általi könnyeink, hogyan gyógyítanak fiziológiailag, mentálisan és lelkileg.