Általános Szerződési Feltételek

a www.natura6.com webáruházban

A vásárlásra vonatkozó jogszabályok, vevő és webáruház kötelezettsége

A www.natura6.com internetes áruházban (továbbiakban: webáruház, internetes áruház) történő rendeléssel és annak a Realfit Ltd., Realfit Egyesület, e-mail útján történő visszaigazolásával a 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a fogyasztó (vásárló, vevő) és aRealfit Ltd. és Realfit Egyesület közott.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mint vállalkozás (eladó) között.

A webáruházban megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg.

A vásárlás tárgya az internetes áruházában található bármely árucikk. Az árucikkek tulajdonságai, jellemzői és ára az árucikkhez tartozó konkrét oldalon található. Árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

A megrendelő (vásárló) nagykorú, azaz 18 életévét betöltött személy lehet. A 14 és 18 év közötti személyek korlátozottan, a Ptk. 12/A§ (2) és (3) bekezdése szerinti feltételek fennállása esetén jogosultak a webáruházban vásárolni (ha munkával megszerzett keresménnyel rendelkeznek vagy a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése körébe tartozó kisebb jelentőségű szerződést kötnek. Ezek hiányában a szerződés megkötéséhez törvényes képviselő beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása szükséges.)

Vásárlás külföldről: A rendszer fogadja a külföldről érkező megrendeléseket is. A szállítási díjak azonban a Magyarország területére történő szállításokra érvényesek. Amennyiben külföldi szállítási címet kíván a vásárló megadni, előzetesen egyeztetnie kell az ügyfélszolgálattal! Ennek hiányában a vásárlást a webáruház nem tudja jóváhagyni.

Az adásvétel létrejöttével a webáruház köteles a Vevő által kiválasztott terméket(-ket) a vevő által a webáruház felületén megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a webáruház köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében. Köteles továbbá jelen szabályzatot, valamint a hatályos vonatkozó jogszabályokat betartani.

Az adásvétel létrejöttével a Vevő köteles az általa a webáruház rendszerében megrendelt és a webáruház által visszaigazolt, valamint a megadott címre kiszállíttatott terméket(keket) átvenni, és a vételárat, valamint a szállítási költséget megfizetni (vevő választása szerint: előre bankkártyával, vagy utólag a futárnak készpénzben). Köteles továbbá jelen szabályzatot, valamint a hatályos vonatkozó jogszabályokat betartani.

A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar.

Az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai, és a vonatkozó hatályos jogszabályok az irányadóak.

Garancia
Termékeinkre fogyasztóvédelmi szabályok érvényesek.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított tizennégy munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a bontatlan termékekért cég köteles a kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.
Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:
17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

 

Elállási jog gyakorlásának menete


Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg.
Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.
A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!
A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

 natura6szerkesztett200g 0938a  natura6szerkesztett400g 02fa3  natura6szerkesztett4000g2x 6636e